Anders & jag hos Malou idag

Idag var jag hos Malou för 3:e gången för att berätta om PMS och idag fick även Anders följa med. Jag var lite nervös innan för vad han skulle säga. Även om jag vet att han aldrig skulle lämna ut mig, vet han ju precis exakt allting jag sagt, gjort, skrikit och hållt på med under mina PMS-perioder under åren. Men han skötte sig såklart strålande. Och jag tycker han fick fram så många viktiga aspekter på hur det kan vara att vara partner till någon med PMS. Bäst av allt var när han mot slutet konstaterade det som han så länge sagt till mig: man kan inte klara av och hantera sin PMS själv. Man måste ha hjälp, kärlek och förstående för att lyckas och orka.

Parse error: syntax error, unexpected T_CLASS in /storage/content/91/127591/livetmedpms.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 1