Ångest

20130929-144350.jpg

Vaknade kl 6 imorse av att jag kände att den är på gång. Ägglossningen. Den Tiden I Månaden. PMS-tajm. Och även om jag fått hjälp med SSRI och progesteronsalva och de senaste månaderna varit lugna är jag ändå så rädd. Tänk om pms:en kommer tillbaka igen. Att medicinen slutar fungera?

Hittills har allt jag provat fungerat i några månader men sen har det kommit tillbaka. Och varit värre. Inte bara för att det blivit djupare svackor men också för att jag inte varit beträdd och kunnat förbereda mig. Efter bråk och tårar och kaos har jag insett ”jaha pms:en är tillbaka då förstår jag”. Men då är det försent.

Ligger och tänker och känner efter. Är jag inte lite irriterad? Känner mig lite låg? Eller är jag trött bara? Plötsligt känner jag mig så himla ledsen och arg över att det blir så här. Igen. 12 gånger om året. År efter år. Snyftar lite i kudden tyst så inte sambon vaknar. Jo det är nog lite pms -varning. Eller?

 

Parse error: syntax error, unexpected T_CLASS in /storage/content/91/127591/livetmedpms.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 1