Glad & ointresserad eller arg & kåt?

5265404434_9b19387c41_n

Vi har diskuterat många saker här på bloggen när det gäller att äta ångestdämpande för att få bukt med sin PMS och PMDS. Men vi har aldrig diskuterat en av de stora bieffekterna med att äta medicinen: den minskade sexlusten.

En stor bieffekt är just att man tappar lusten när man äter SSRI. Skillnaden kan vara enormt stor för vissa. En del får verkligen ingen lust alls, andra har lite lust men kan inte få orgasm. För många minskar lusten radikalt när de börjar äta tex premalex men sen kommer den tillbaka efter några månader.

Jag tror många håller med om att man gör ”vad som helst” för att inte må dåligt av sin PMS. Men att vara helt utan lust är såklart inte kul. Framförallt kan det vara jobbigt att prata om det med sin partner ”jo nu mår jag visserligen bra, men jag har inte lust…”

Vad gör man? Måste man välja mellan att vara arg och kåt eller glad och ointresserad? Vad gör ni? Hur mår ni? (Glöm inte bort att ni kan vara anonyma i kommentarerna)

Parse error: syntax error, unexpected T_CLASS in /storage/content/91/127591/livetmedpms.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 1