Hejhej från en garderob

garderoben

Jag har hållit mig från att blogga mitt under min PMS och ni förstår säkert varför (superarg + noll impulskontroll = dåligt i sociala medier). Men idag tänkte jag göra ett undantag. För att försöka sätta ord på hur det känns. Håll i hatten (här passar jag på att varna känsliga läsare).

Just nu sitter jag i en garderob, gråter och gnisslar tänderna. Utanför lyser solen och våren är säkert ljuvlig men inne i garderoben är allt mörkt, tyst och eländigt. Jag har haft nästan ett år med milda PMS-skov men idag slog det till hårt. Märkte imorse att jag blev förbannad på att fåglarna vrålade så högt (säkert tecken), sen la jag 1 timme på att läsa kvällstidningarna och svära över världens undergång. För att avsluta med att ringa Anders och skälla ut honom för random sak. Nu sitter jag och skäms i en garderob.

Jag är uppe i varv. Kroppen känns stissig. Tankarna far runt, runt och jag kan inte hålla kvar en enda längre än några sekunder. Ångest kryper under skinnet och jag svettas och fryser samtidigt. Då och då kommer det tankar om att jag glömt saker. Att folk sagt elaka saker. Att jag borde ta tag i saker. Att jag är värdelös. Nu är jag ett monster igen. Det finns ingen bot. Om jag skulle försvinna bara. Fly till Brasilien eller bara stanna i garderoben resten av livet. Och så sorgen. Skammen. Hur kan man vara så glad och må så bra och sen plötsligt sitta och ångestvagga i garderoben. Hur fan kan jag? Eller vänta det är väl inte mitt fel. Det är ju läkarna som inte gjort mer. Forskningen som är på 1600-tasnivå när det gäller kvinnor och hormoner. Fy fan om jag skulle skriva en debattartikel. Nej vänta jag ringer statsministern. Ja det gör jag. Nu jävlar ska han få.

Ja typ så. Nu kändes det lite bättre. Dags för mina livlinor när PMS:en är som värst. Promenad. Lång varm dusch. Kaffe och choklad och en bra tidning. Hörs!

ps. svara inte om jag ringer

Parse error: syntax error, unexpected T_CLASS in /storage/content/91/127591/livetmedpms.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 1