Hjälp mot pms

forbjudet

Av era brev att döma verkar det finnas lika många lösningar på problemet pms som det finns kvinnor. Det som funkar för en funkar inte för en annan. Kanske är det därför det är så svårt att komma tillrätta med problemet?

Själv har jag testat det mesta: femal, örtteer, p-piller, akupunktur, terapi, östrogenplåster, lugnande, mineraler och vitaminer men det som funkar för mig just nu är några tabletter SSRI dagarna runt ägglossning, progesteronsalva (köpt på mialundinshop.se) tillskott av B6, B12 och sömn i massor. Viktigt att säga att det inte finns någon forskning på att progesteronsalva verkligen hjälper men många vittnar om att den gör det. Dessutom försöker jag se till att träna några dagar innan det ska sätta igång och försöker undvika kolhydrater. Fast det sista har jag aldrig lyckats med. Jag tycker så förtvivlat synd om mig själv när det är dags för en dålig period att jag måste unna mig godis, choklad, snacks och efterrätter…

Såhär skriver några av er som mailat hit till mig:

Hej! Min pärla till gynekolog rekommenderade mig att ta mina P-piller 2 eller möjligen 3 kartor i sträck. Jag valde 3 och fick på så vis Pms och mens bara en gång i kvartalet!!!!!!!!Jag fick ett nytt liv !!!!Tipsa alla detta!!

Hej!! Oj vad du är modig som vågar dela med dig. Jag har alltid tyckt att du verkar ascool, nu blev du ännu coolare. Kanske är detta en sak du redan vet men jag fick tipset av en vän att munkpeppar som finns att köpa på hälsokost skulle göra susen. Du kanske har testat och att det är som att dricka vatten med samma effekt – lite som att säga till mig att mensvärk löses med en panodil och sen är saken biff och då har jag ungefär lika länge mensvärk som du har pmds . Som sagt, du är modig och jag beundrar dig. Stor Kram

Känner att jag måste dela med mig av min erfarenhet från Kvantmedicin genom Angela Orsucci!!!
Nu har jag inte ”diagnos PMS” , (men är idag sjukskriven för utmattningssyndrom…) Hon har VERKLIGEN hjälpt mig!
Är inte lika psyko längre (haha) och då är det ändå två år sedan jag var där. Nu har är jag mammaledig sedan ett och ett halvt år tillbaka och känner att det snart är dags för ett besök igen… ;-) Kolla hennes hemsida http://www.awoc.nu!
Helt klart värt ett försök!

Parse error: syntax error, unexpected T_CLASS in /storage/content/91/127591/livetmedpms.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 1