Nu finns PMS äntligen på Vårdguiden

Sen 2:e juni förra veckan finns nu information om PMS och PMDS på Vårdguiden. Jag tycker det är lite svårt att inte låta bli att bli ledsen för att det skulle ta sån tid. 75% av Sveriges fertila kvinnor har PMS i nån form (källa 2,6 miljonerklubben). Men bättre sent är aldrig.

vardguiden

I samband med detta tog de också upp PMS i sin tidning Vårdguiden.(Här kan du läsa den som E-magasin) Bra skrivet och sammanfattat. Men jag tycker bilden till, är sådär. Det känns ju inte direkt bättre som kvinna att bli framställd så. Jag tycker det är okänsligt.

Men ok jag är lite sur idag. Trots att jag är i en bra period :)

Parse error: syntax error, unexpected T_CLASS in /storage/content/91/127591/livetmedpms.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 1