Om Anders

AW Blogg1

Jag heter Anders Wennerberg och har två egna barn på 9 och 11 år och två bonusbarn på 8 och 10 år. De yngsta är killar och de äldsta är tjejer. En hel cirkus alltså. Jag lever tillsammans med Karin, i nöd och lust eller som Karin uttryckte det i sitt tacktal när hon valdes till Sveriges roligaste kvinnliga komiker 2011; ”du får ta det goda med det onda älskling”.

Ja, så är det sannerligen. Lika fantastiskt som det oftast är – lika överdjävligt hemskt kan det vara under de sämre perioderna.

Här kommer jag att försöka dela med mig av mina tankar om PMS/PMDS från den andra sidan. Hur det är att vara partnern och att älska så mycket samtidigt som man en tid varje månad inte är vatten värd. Om att inte vilja något annat än att hjälpa när man samtidigt inte får komma i närheten.

Maila mig på anders@livetmedpms.se

 

Foto: Anneli Hildonen

1 Comment on Om Anders

 1. Ylvq
  18 januari, 2015 at 22:21 (3 år ago)

  Hej Anders,

  Fint att du skriver öppet om dina tankar och känslor. Jag led själv av svår PMS/ PMDD, har lite kvar men jämfört med hur det var förut är det helt fantastiskt. Jag vill gärna dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter som jag samlat på mig på vägen.

  Hör gärna av dig om du blir intresserad.

  Med vänliga hälsningar,
  Ylva Wegler

  Svara

Leave a Reply