PMS-Cirkeln

[prezi id='yegidasamgsp' width=640 height=400 lock_to_path=0]

Jag har gjort ett försök att beskriva min bild av vilka olika faser en PMS-period kan gå igenom. Det är viktigt att komma ihåg att detta är just min bild, att det naturligtvis kan se olika ut för olika personer och beror på vilken typ av PMS man har.

Min tanke är att detta kanske kan hjälpa dig/er att prata om PMSen. Vad är det som händer och när? Kanske kan ni använda mallen för att göra en egen bild?

Jag vet att detta är jobbigt att prata om men jag vet också att det är nödvändigt att ni gör det. Välj rätt tillfälle bara. Lugn och ro och inte i PMSen. Tro mig. Det funkar inte.

 

(Så här gör du: Klicka på Start Prezi – Klicka på pilarna längst ner för att stega framåt eller bakåt – Klicka på Prezisymbolen för att komma till Prezi och kopiera om du vill. Du kan också klicka på bilden nedan för att se bara själva bilden.)

PMS-cirkeln av Anders Wennerberg

 

Parse error: syntax error, unexpected T_CLASS in /storage/content/91/127591/livetmedpms.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 1