Tack snälla fina ni!

Det kanske ser ut som om jag sitter där i TV och bara pratar om min PMS som om det vore det mest naturliga som fanns. Men under blusen dunkar alltid mitt hjärta som på en rädd liten fågelunge. Och under det tjocka lagret av TV-smink rodnar jag. Det är fortfarande otroligt utelämnande och läskigt att prata om det här. Det känns fortfarande pinsamt och inte så speciellt smickrande att berätta om vilket as man varit. Hur mycket dumt man gjort. Usch och blä. Jag hade egentligen helst suttit och pratat om mina TV-projekt eller nya bok eller nått annat krystat hehe

Därför är det så avgörande att få all denna kärlek och pepp från er tittare och läsare. Det betyder ju att jag och Anders gör någon nytta. Och då känns det plötsligt varken pinsamt eller dåligt.

Precis som vi sa innan vi gick in i direktsändning i måndag. Det var ju Anders första gång i Tv och han var också jättenervös. Men vi tog varandra i händerna, tittade varandra i ögonen och kom överens om detta: om vi bara hjälper en kvinna eller ett par att få hjälp. Då är det värt det. Det är för er vi gör det. Tack snälla igen!
kram

bild 5

Och visst är han fin min Anders? Så klok och fin. Och tålig. Herregud vad tålig han är.

Parse error: syntax error, unexpected T_CLASS in /storage/content/91/127591/livetmedpms.se/public_html/wp-content/themes/adelle/comments.php on line 1