Vi har flyttat

FLYTTKORT

Nu har den här bloggen har funnits i snart 2 år. Den startades efter att jag varit med hos Malou i TV4 och pratat ut om min PMDS. Jag blev alldeles överöst av brev från kvinnor och män som känt igen sig och ett sätt att hantera detta och dela med mig har varit att skriva här.

För ett år sen drog jag igång PMS-förbundet och vi håller nu på att jobba för att sprida kunskap om PMS och PMDS och verka för förbättring av förhållandena för personer och deras anhöriga som lider av PMS och PMDS.

Förbundet tar mycket tid och jag hinner inte med den här bloggen längre. Men både jag och Anders finns i Facebookgruppen vi startade istället som heter Vi som lever med PMS och PMDS. Här är vi 500 stycken som diskuterar, peppar och delar med oss av erfarenheter. Välkommen dit!

Tack alla ni som skrivit och delat med er! Glöm inte att det finns hjälp att få mot PMS och att du inte är ensam <3

Karin

2 Comments on Vi har flyttat

 1. sofie
  23 juni, 2015 at 10:36 (3 år ago)

  Hejsan, skulle försöka hitta vart man kan beställa Femicur ifrån Tyskland, och hamnade här=) Vet du/ni möjligtvis vilken sida man kan beställa dem från? Det är väl inte olagligt så det borde väl inte vara några problem med att beställa från utlandet? Åt Femicur innan dem togs bort och de är det enda som hjälp mot min PMDS så nu blir det till att beställa=)

  Svara
 2. Jocke
  1 augusti, 2015 at 11:15 (3 år ago)

  Hej!

  Varför är gruppen sluten på Facebook?

  Jag som kille vill jätte gärna också sätta mig in, öka min förståelse och på mesta & bästa sätt försöka hjälpa min flickvän som har pmds.

  Jätte intressant läsning här på din blogg Karin.

  Tack / Jocke

  Svara

Leave a Reply